NIEUWBOUW

Bij nieuwbouw komt er vaak nog al wat kijken: bouwtekeningen, bouwvergunningen, etc. Toch heeft u niet altijd een vergunning nodig. Wist u dat een uitbouw aan de achterzijde tot 2.50 meter vergunningvrij is? U zal het waarschijnlijk niet geweten hebben, maar daar komt onze expertise aan te pas. Wij weten wat wél en wat niet - zowel bouwkundig als vergunningmatig - mogelijk is!

Bij Aannemersbedrijf Togni heeft u de zekerheid dat het project van A t/m Z perfect wordt uitgevoerd. Eén aanspreekpunt, één aannemer, één nota: dat is wel zo makkelijk en duidelijk.
Wij werken alleen met topkwaliteit producten en materialen. Daarom zijn wij niet altijd de "goedkoopste" aannemer, maar wel één die streeft naar de beste prijs/kwaliteit verhouding!

 

AANBOUW:
Eén van onze vele specialismen is "aanbouw": uw woning of bedrijf aan voor-, achter- of zijkant (of combinaties daarvan) uitbreiden met een naadloos in het geheel opgaand bouwwerk.

Wij werken met alle soorten kwalitatief hoogwaardige materialen, geheel naar uw wensen en ideeën.

Wij zijn in staat om bestaande onderdelen te hergebruiken in de nieuwe uitbouw. Dat is voor u kostenbesparend!

 

Wat kan Togni B.V. nog meer voor u bouwen:

* woonhuis

* kantoor

* bedrijfsgebouw

* loods

* garagebouw

* kleine bouwwerken (b.v. fietsenstalling, schuur, enz)
 

Voorbeeld van garagebouw, compleet geleverd met bestrating, pilaren, hekwerk en verlichting (Klik op de foto voor een vergroting)

Neem vrijblijvend contact op:

Aannemersbedrijf J.J.A. Togni B.V.

telefoon: 070 - 327 69 54

email:
J.J.A. Togni B.V.


 
Ontwerp & uitvoering: Wezelweb B.V.